Emma Zorgt + Google Nest Mini

Tijdelijk voor € 40,99 incl. verzendkosten

Gebruik kortingscode 50AHTCB.

Blijf in contact met je naasten. Juist nu!

In de komende weken en misschien wel maanden zullen we vaker van elkaar geïsoleerd zijn. Voor even is dat vaak geen probleem, maar het wordt anders als je daardoor geen zicht meer hebt op de mensen voor wie je zorgt. En dan met name onze ouderen.

Emma Zorgt houdt een oogje in het zeil

Emma is een spraakgestuurde digitale assistent, die een aantal keer per dag checkt of je naasten oké zijn. Je stelt per dag tijdvakken in waarbinnen ze zich via hun smart speaker bij Emma moeten melden. Doen ze dat niet, dan krijg je een waarschuwingsbericht. Zo helpt Emma je om in contact te blijven met de mensen voor wie je zorgt. Via Emma Zorgt kunnen je naasten ook spraakgestuurd hulp inroepen.

Ouderen en smart speakers? Werkt dat wel?

Onlangs onderzochten de ANBO (ouderenbond) en Google of ouderen eigenlijk wel overweg kunnen met smart speakers. De resultaten van het onderzoek, genaamd Project Zilver zijn bemoedigend. Ouderen accepteren smart speakers en kunnen er goed mee overweg. Ze hebben wel wat extra begeleiding nodig bij installatie en gebruik.

Download de Emma Zorgt Handleiding

Wat krijg je voor € 40,99 incl. verzendkosten?

Je kunt je smart speaker bestellen via 50five.nl/emmazorgt. Gebruik de actiecode 50AHTCB om van het aanbod gebruik te maken.

* De basisfuncties van Emma Zorgt blijven altijd gratis beschikbaar. Uitgebreide functies kunnen later tegen betaling worden verkregen. Wanneer dat aan de orde is zullen we dat netjes aan je vragen. Je zit dus nergens aan vast als je Emma Zorgt nu gaat gebruiken.

Als je deze website gebruikt, stem je in met onze Voorwaarden, Privacy en het gebruik van Cookies.